Afhalen

U wilt uw bestelling komen afhalen of een product direct meenemen vanuit de winkel? Neem dan eerst even contact met ons op. In Naarden staat onze winkel, welke vooral een toonzaal is/ verkoop kanaal. De voorraad daar is beperkt. In sommige gevallen kunt u het showroom model direct meenemen. Wij hebben onze magazijnen over het hele land verdeelt. Daarom is het handig om te weten waarvoor u wilt langskomen om af te halen. Zo kunnen we eventuele teleurstellingen voorkomen.

Bestelling bezorgen in de winkel en zelf afhalen

Omdat onze voorraden in de verschillende magazijnen staat, door heel Nederland, is er altijd transport nodig. Of dit nu naar uw voordeur is of naar onze winkel, dat maakt niet zoveel uit. Wilt u het perse zelf afhalen, omdat dit voor u prettiger is, dan graag het onderstaande formulier invullen. Wij zullen u dan informeren over de mogelijkheden.

Welke producten staat in de winkel in Naarden?

Onze tuinmeubelen en accessoire collectie in onze winkel in Naarden, wisselt continue. Wij hebben een selectie van onze collectie in Naarden staan. Komt u specifiek voor 1 product, informeer dan eerst of deze in onze toonzaal staat. Zo kunnen wij teleurstellingen voorkomen of aangeven dat er een vergelijkbaar product wel opgesteld staat.