• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Barkrukken

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Design barkrukken

Barkrukken worden steeds populairder, waar je ze eerst voornamelijk in horecagelegenheden tegenkwam zie je ze nu steeds vaker op kantoor of bij mensen thuis.  Een barkruk hoort niet alleen te staan, vandaar dat wij veel barkrukken per set leveren.


Barkrukken design

De populariteit van de barkruk is niet moeilijk te verklaren. Hij heeft namelijk vele unieke eigenschappen. Zo neemt hij weinig ruimte in en kan je hem gemakkelijk erbij pakken. In onze shop kom je veel verschillende soorten barkrukken tegen. Zo vind je ze met en zonder rug- of armleuning, met of zonder voetensteun en ook in hoogte verschillen de krukken. Mocht u niet precies weten welke hoogte u nodig heeft dan kunt u ook kiezen voor onze verstelbare barkrukken met een gasveer. Door ons ruime assortiment zit er altijd wel iets bij waar jij naar op zoek bent.

Service en contact

Kwaliteit en service zijn voor ons erg belangrijk. Onze producten worden geselecteerd op kwaliteit, en er zit altijd minstens een jaar fabrieksgarantie op. Mocht je vragen of op- of aanmerkingen hebben dan kan je ten alle tijden contact opnemen met onze klantenservice. Wij zijn te bereiken op 035-8200321, mailen kan ook naar [email protected], wij helpen je graag.