Butik

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De meubelen die je terug vindt in het assortiment zullen wij hieronder 1 voor 1 toelichten. We zullen de ontwerpen, modellen en stijl beschrijven die BUTIK wilt uitstralen met hun designmeubelen


Butik stoel

Ben je opzoek maar een Butik stoel, dan heb je veel keuze. Het design wat je terug vindt in de stoelen zijn deels zelf ontworpen in Scandinavië, maar ook worden wij inspireert door andere ontwerpers en reeds bestaande design stoelen. 1 van onze populaire modellen is de consilium stoel en de eetkamerstoel woody. Deze design stoelen hebben een simplistisch uiterlijk, voorzien van een eigenzinnig onder frame en een gevuld zitvlak voor extra comfort. Ook kan je bij ons terecht voor een butik bureaustoel Manhattan, New York of bijvoorbeeld de Butik Vancouver. Ben je echt opzoek naar een leuke design stoel, bekijk ze nu online in onze webshop: klik voorvoor op BUTIK STOEL.

 

 /></a></p>
<p><span><span><br /></span></span></p>
<h2 dir=Butik barkruk

Wie kent ze ondertussen nog niet, de butik barkruk bomba, barkruk tulip of barkruk disco? Dit zijn 1 van de meest verkochte butik barkruk modellen van het moment. Het design is modern en elke barkruk is te verstellen met een traploze gasveer. Hierdoor kan iedereen snel en eenvoudig de juiste zithoogte vinden. Het verchroomde onderstel met voetensteun maken niet alleen comfortabel, maar ook nog eens erg mooi. Zoek je nog een mooie design barkruk, klik dan op BUTIK BARKRUK.


 /></span></a></p>
<p><span><span><br /></span></span></p>
<h2 dir=Butik Tafel

Het assortiment aan design tafels mag er zeker zijn. Vind bij ons je Butik tafel, Butik salontafel, Butik bijzettafel of je Butik dressoir. Dit zijn stuk voor stuk tafels die binnen de lifestyle van de ontwerpers zijn ontworpen. Je vind hierbij variatie in soorten, maten en materialen. Zo heb je de spoetnik bijzettafel van metaal en de woodylicious van hout. Allebei prachtige tafels, die elk hun eigen karakter hebben. Ben je geïnteresseerd in een Butik tafel, klik dan op BUTIK TAFEL voor het totale overzicht.


 /></span></a></p>
<p><span><span><br /></span></span></p>
<h2 dir=Butik lampen

Lampen zorgen voor sfeer en zijn letterlijk het lichtpuntje in je kamer. Lampen kunnen sfeer bepalend zijn en het is dus erg belangrijk dat het design van je lamp past bij je interieur. Butik heeft een zeer leuk en eigenzinnige assortiment aan design lampen. Denk hierbij aan: hanglampen, vloerlampen, 3 poot lampen of een leuke bureaulamp. Ben jij ook opzoek naar een leuke Butik lamp, klik dan naar de BUTIK LAMPEN.


 /></span></a></p>
<p dir=

Butik zitzakken

De Butik zitzakken komen uit de serie van BILL&ME. BILL&ME zitzakken zijn kwalitatief zeer goed en sterk. Zo hebben alle zitzakken een aparte binnenzak, waardoor de EPS korrels apart verpakt zijn. Je kan daardoor de hoes openritzen en wassen mocht het nodig zijn. De hoes is hierbij water en vuiilafstotend en scheurvast. Bekijk alle zitzakken door hieronder op de afbeelding te klikken, waarbij je ook meer informatie vindt.


 /></span></a></p>
<div><span><br /></span></div></div></div><div class=