• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Barkrukken

Een Butik barkruk voor thuis of voor kantoor, de veelzijdige barkrukken van butik zijn niet alleen bedoelt voor de horeca, maar juist ook voor particulier gebruik of voor in de wachtkamer? Eigenlijk alle butik barkrukken worden uitgerust met een traploze gasveer, waardoor je de zithoogte traploos kan verstellen. Hierdoor krijg je altijd de juist zithoogte. En standaard barkruk hoogte zit rond de 75 centimeter, waarbij een standaard bartafel een hoogte heeft van ongeveer 110cm. De barkrukken van Butik zijn vaak verstelbaar tussen de 61 cm en 84 cm. Hierdoor heb je altijd een ruime marge voor een perfecte zithoogte. De Butik barkrukken zijn vaak ook voorzien van een voetensteun, zodat je meer zitcomfort hebt. Hierbij zijn er ook nog barkrukken die je 360 graden kan draaien, en je dus lekker flexbibel bent in je zithouding.

 

 

 

Butik barkruk Bomba

De Bomba is zeer populair, aangezien hij zeer scherp geprijsd is en je kan hem in veel verschillende varianten bestellen. Zo heb je de Bomba laag en de Bomba hoog. De bomba laag heeft een iets lagere rugleuning, waardoor die vlakker oog en dus minder opvalt in de ruimte. De zithoogte en functies zijn precies het zelfde. Zo kan je de barkruk bomba 360 graden draaien, is hij traploos verstelbaar door middel van een gasveer, heeft hij een verchroomde voetensteun en verchroomde voet. De zithoogte kan je verstellen tussen de 57 en 78 cm en kan een maximaal ondersteunend gewicht aan van 120kg. Met het rugvlak meegerekend heeft hij een maximale hoogte tussende 67 en 88cm. Met een zitvlak van 38cm biedt hij plek aan zowel smalle als brede billen. De Bomba hoog heeft een minimale en maximale hoogte, gemeten van de rugleuning van: 81 cm - 102 cm. Geinteresseerd in de Bomba? Klik op BUTIK BARKRUK BOMBA hieronder en zie het hele assortiment.

 

 

Butik barkruk tulip

De tulip barkruk uit de Butik living familie weet veel mensen blij te maken met de 8 verschillende kleuren waarin hij te bestellen is. Het comfort van de Tulip wordt vergroot omdat het zitvlak is voorzien van een PU vulling met daar overheen kunstleer. De barkruk tulip is net als de Bomba voorzien van gasveer waarmee je de barkruk traploos in hoogte kan verstellen. Hiermee kan je een minimale zithoogte van 61,5 cm creeëren en een maximale van 84 cm. Hierbij heeft de rugleuning een lengte van 21cm, waardoor de totale lengte 81,5cm tot 105 cm is. Net als de barkruk bomba biedt de barkruk tulip plaats aan smalle en brede billen, aangezien het zitvlak een breedte heeft van 36cm. Hierbij moet je nog wel rekening houden met het maximale gewicht van 120kg. De Tulip geeft je ook meer comfort doordat hij is uitgerust met een voetensteun en je kan hem 360 graden draaien. Klik op BUTIK BARKRUK TULIP hieronder en bekijk het aanbod.Butik barkruk disco

De barbruk disco is eenvoudig modern te noemen. Hij is beschikbaar in 5 kleuren en heeft een zitting die bestaat uit 1 stuk kunststof. Hieronder zit een poot van verchroomd staal, welke in hoogte verstelbaar is. Het zitvlak kan je hierdoor verstelling van 58,5 cm tot 80 cm. De rugleuning is 24,5 cm hoog, waardoor je een totale hoogte krijgt van 83 cm tot 104,5 cm. Net als alle andere barkrukken van butik is ook de Disco voorzien van een vloerbeschermer. Andere functies die deze Disco barkruk goed maken is dat hij 360 graden kan draaien en traploos verstelbaar is doormiddel van een gasveer. Wil je graag de Disco barkruk bekijken, klik dan op BUTIK BARKRUK DISCO hieronder.