• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Butik barkruk Bomba

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Butik barkruk Bomba heb je in 2 verschillende types. Je heb de bomba hoog en de bomba laag. Het enige verschil tussen deze 2 barkrukken is de hoogte van de rugleuning. De bomba hoog heeft een rugleuning van 24 cm hoog en die van de bomba loog heeft een hoogte van 10 cm. Daarnaast is het assortiment van de lage bomba groter.

 

Butik barkruk bomba laag

De barkruk bomba laag is te verkrijgen in 6 verschillende kleuren: wit, zwart, grijs, blauw, rood en groen. Hierbij varieert de voorraad continue, welke vaak wel snel weer wordt bijgevuld. Mocht je opzoek zijn naar 1 bepaalde kleur, maar kan je deze niet vinden in onze webshop, neem dan even contact op, dan gaan wij hier even achteraan. De bomba laag heeft hierbij een totale maximale hoogte van 88cm en minimaal 67 cm. De maximale zit hoogte is daarbij 78 cm en minimaal 57 cm. Je kan de bomba namelijk traploos verstellen door middel van een gasveer.

 

Butik barkruk bomba hoog

De Bomba hoog heeft een hogere rugleuning en geeft dus iets meer steun. De keuze in kleuren is meer beperkt, aangezien je de keuze hebt uit zwart, grijs en wit. De totale hoogte van de barkruk komt hier ook hoger uit, namelijk op een totale maximale hoogte van 102 cm en een minimale totale hoogte van 81 cm. De zit hoogte zijn hierbij gelijk aan de bomba laag, namelijk minimaal 57cm en maximaal 78 cm.

 

Service

De bomba barkrukken worden geleverd als bouwpakket. PostNl verzorgd de bezorging en zullen je bbarkruk bezorgen. Hierbij zijn ze erg eenvoudig in elkaar te zetten en zit er een duidelijke handleiding bij. Wanneer je deze stap voor stap precies volgt, dan zit hij zo in elkaar. De reden dat hij als bouwpakket aankomt, is omdat hij zo compacter verpakt kan worden. Dit scheelt veel ruimte en daarbij dus ook kosten in het transport. Hierdoor kan de Butik  barkruk bomba goedkoop blijven.

 

Garantie

Butik barkrukken zijn erg scherp geprijsd en bieden een prima kwaliteit daarbij. Standaard krijg je 2 jaar fabrieksgarantie op de butik barkrukken.