• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Bureaustoelen

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Opzoek naar een Butik bureaustoel voor thuis of voor op kantoor? Dan zit je bij ons helemaal goed. Butik bureaustoelen zijn scherp geprijsd en hebben een mooi design. De stoelen zijn er in meerdere kleuren en zijn veelzijdig instelbaar. Bijna alle modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart of wit, waarbij je ook bij sommige modellen de keuze hebt uit rood en bruin. Een model die dat heeft is de Butik Manhattan bureaustoel.

 

Manhattan bureaustoel

De manhattan bureaustoel kan je bestellen in 4 kleuren: zwart, wit, bruin en rood. Hierbij zijn er ook verschillende types. Zo heb je de Butik manhattan bureaustoel laag, hoog en de conferentiestoel. Hierbij is de hoge variant in alle kleuren te verkrijgen, de conferentiestoel alleen in het zwart en wit en de lage manhattan bureaustoel laag is alleen in de kleuren zwart, wit, bruin.

 

Vancouver bureaustoel

De vancouver bureaustoel verschilt met de manhattan bureaustoel doormiddel van het zitcomfort. De Vancouver heeft een dikker zitvlak met kussen vulling. Bij de Butik Manhattan bureaustoel zit je op een voorgevormd zitvlak met gespannen leer. Beide stoelen zitten heerlijk en bieden veel comfort.

 

New York Bureaustoel

De Butik bureaustoel New York is een opvallende verschijning. Met zijn rugleuning verdeelt in 3 etappes heb je echt iets unieks bij je bureau staan. De stoel is net als de andere stoelen 360 graden te draaien en in hoogte verstelbaar. Het model is uitgerust met zwenkwieltjes, waardoor die lekker wendbaar is. Dit is een eigenschap die alle bureaustoelen van Butik hebben.