• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Lampen

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Butik lampen brengen het licht en de sfeer in je kamer. Het assortiment aan butik lampen is sfeervol en je kan zowel je woonkamer, als keuken of studeer kamer aankleden met butik verlichting. Van vloerlampen tot hanglampen wij hebben het on het assortiment, waardoor je mooie combinaties kan maken. Populair zijn de vloerlampen van butik, met onder andere de tripod. Deze Butik vloerlamp die ondersteun wordt door 3 lange poten, maken hem simplistisch en een echte eye catcher. 

Butik vloerlamp

De butik vloerlampen met Scandinavisch design hebben een retro look of juist meer een industriële look. De Butik vloerlamp tripod is een duidelijk voorbeeld van een moderne vloerlamp met een retro design. Deze vloerlamp heeft de kwaliteit van nu, maar verpakt in een modern jasje. Een leuke eye catcher met een industriële look is de butik vloerlamp workaholic. Deze lamp heeft een totale lengte van 190cm, maar heeft de uitstraling van een industriële schanier tafellamp. Dit eenvoudige design is zo herkenbaar en daardoor ook zo sterk dat hij door veel mensen gelieft is.

 

Butik hanglamp

Butik hanglampen voldoen aan dezelfde design stijlen als de vloerlampen, echter worden hier ook andere materialen gebruikt. Denk aan de eigenzinnige "pulp" hanglampen. Deze lampenkappen zijn gemaakt van pulp en hebben een eigenzinnige uitstraling. Ook een leuke design, zijn de concrete hanglampen. Deze hanglampen met een lampenkap van beton geven een hele industriële uitstraling. Daarmee haal je echt een uniek stukje design in je huis, waar je leuke reacties of zult krijgen. Elk jaar verandert de collectie, waarbij butik mee gaat met de trends. Hierdoor kan het zo zijn dat de concreet hanglampen, vervangen worden. Uiteraard komt daar iets moois en leuks voor terug.