• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Stoelen

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een Butik stoel is een eye catcher, betaalbaar, eigenzinnig maar vooral ook trendy. Butik is een lifestyle, waarbij je betaalbare stoelen koopt, die de looks hebben van een top design. Het Scandinavische design team houdt de ontwikkelingen in design meubelen scherp in de gaten en weet daar slim op in te spelen. Prachtige top design stoelen voor een betaalbare prijs en bijna altijd onder de € 100,- per stuk. Kijk dan wordt het komen van een design stoel ineens leuk.


Een Butik stoel hoeft geen revolutionair nieuwe design te zijn, soms kan je beter een bestaand design nemen en deze perfectioneren naar het niveau BUTIK. Dit betekend zorgen dat het model trendy is, helemaal van deze tijd en een eye catcher is. Denk dus niet aan de Ikeau stoel die je bij iedereen thuis ziet staan? Nee wanneer je een BUTIK stoel koopt, dan weet je dat niet iedereen al zo'n stoel heeft, maar dat eigenlijk wel iedereen zo'n stoel zou willen hebben, kijk en dan ben je goed bezig in je huis.

 

Een populaire Butik stoel is de "butik consilium stoel" deze stoel voldoet aan alle elementen die gesteld worden aan het merk: betaalbaar, trendy design, comfortabel en erg leuk om te zien. De Butik Consilium serie is ruim, zo heb je namelijk ook de eetkamerstoel Consilium, consilium Woody, Consilium Valido en ook bijpassende tafels, welke je terug vindt in de categorie "butik tafel".of ga rechtstreekt naar de Woody of Consilium stoelen


 

De Butik stoel verdelen wij in 3 categorieën, om het zo eenvoudig mogelijk te maken. Het design van een Butik stoel is ook eenvoudig, waarom versimpelen wij dan ook niet de zoektocht naar een mooie Butik stoel?  Zo hebben wij Butik stoelen, dit zijn alle stoelen van butik. De tweede categorie is Butik eetkamerstoel, een populair model in deze categorie is de butik eetkamerstoel woody. De 3e categorie en tevens de laatste is de Butik bureaustoel.