• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Stoel consilium

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Butik stoel consilium is populair, leuk, modern, speels en een echte eye catcher. De consilium stoel heb je in verschillende stijlen, waardoor er altijd wel een passend model is te vinden voor in je interieur. Wat de BUTIK stoel consilium zo leuk maakt is het leuke onderstel en de kleuren en zitjes van de stoel zelf. Bij ons vind je altijd de scherpste prijs en de volledige BUTIK stoel collectie is bij ons voorraad. 

 

Eetkamerstoel consilium

Zoals aangegeven kan je de consilium gebruiken voor verschillende doel einde. Een veel gezochte zoekterm in onze webshop is de eetkamerstoel consilium. Je kan een strakke eetkamer maken door bijvoorbeeld 6 eetstoelen te nemen in 1 kleur. Voor een speels karakter ga je voor 6 verschillende kleuren eetkamerstoelen.


Consilium valido

De eetkamserstoel consilium valido heeft een mooi eikenhouten frame en staat stevig op zijn poten. De stoel is populair en te bestellen in meer dan 6 kleuren. De consilium valido wit is hierbij het meest populair en verkopen wij het meest. De zitting van deze populaire stoel is van kunststof, waarbij de zitting is voorzien van PU - leer.


Consilium beech

De consilium serie is breed want zo heb je ook de consilium beech in het assortiment zitten. Deze Butik stoel is voorzien van een typisch consilium kunststof zitvlak met PU - Leer. Onder het zitvlak zit een houten frame, met een fraai metalen ondersteuning. Dit is in een design verwerkt waardoor de consilium beech een echte eye catcher is.