• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Woody

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Butik Woody eetkamerstoel is verkrijgbaar in 7 kleuren. Bestel de Woody stoelen in de kleuren: wit, zwart, grijs, oranje, geel, rood of groen. De woody is inzetbaar voor verschillende doeleinde, zo kan je hem plaatsen in de wachtkamer, studeerkamer, eetkamer, woonkamer enz. Het is een veelzijdige stoel die je makkelijk kan combineren in je interieur. De Woody zal zeker opvallen door het speelse design wat hij heeft. De 4 poten die het onderstel vormen, welke centraal beginnen een breed uitlopen, zijn zeker een eye catcher.

 

Eetkamerstoel Woody

Waarom moet je kiezen voor de eetkamerstoel woody. Er zijn een aantal hele goede redenen waarom je voor de woody moet kiezen voor je eetkamerstoel en dat zijn de volgende:

- Je kunt kiezen uit 7 kleuren.
- Hij is leuk.
- Hij zit lekker.
- Hij is scherp geprijsd. 
- Eenvoudig schoon te maken.
- Makkelijk in gebruik.

 

Zo zijn er nog legio redenen te bedenken die de Woody eetkamerstoel zo leuk maakt. Of je nu een strak interieur hebt of een speels, met de Woody kleuren kan je beide stijlen bedienen. Voor een strak interieur kies je bijvoorbeeld 6 eetkamerstoelen van dezelfde kleur, wil je meer een speels karakter, dan neem je 6 verschillende kleuren. Iedereen kan dan aan tafel zijn eigen favoriete kleur en stoel uitkiezen.

 

Kenmerken Woody designstoel

De Woody bestaat uit de volgende materialen:

Kunststof zitting met daarop een PU - Leer zitvlak. Dit zitvlak is gevuld, zodat je een beter zitcomfort hebt. De stoelen hebben daarnaast een houten frame. Dit frame begint centraal onder het zitvlak en loopt daarbij met 4 houten poten uit tot het zitvlak breedte. Hierdoor krijgt de stoel een stabiele zit. De afmetingen van de stoel zijn marktconform. 

 

44 cm - Breedte van het zitvlak

48 cm - Totale breedte

39 cm - Diepte van het zitvlak

83 cm - Totale hoogte

48 cm - Hoogte zitvlak

39 cm - Hoogte van de rugleuning

2,5 cm - Diamter van de poten

41 cm - Afstand tussen de 2 achterste poten

41 cm - Afstand tussen de 2 voorste poten

 

Bekijk alle butik woody eetkamerstoelen in onze webshop.