• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Zitzak

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Butik zitzakken komen uit de collectie van BILL&ME. BILL&ME zijn de experts op het gebied van zitzakken. Met de dubbele sticknaden en de dubbele binnenzak in de zitzak die je kan open ritzen, heb je een kwalitatief goed zitzak. Je ziet aan de zitzakken dat er overna is gedacht. De sluiting is met een rits, welke lekker stevig is. Binnen in de zak zit een extrazak met lossevulling. Het voordeel hierbij is, dat alle piepschuimen balletjes veilig in deze binnen zak zitten. Mocht de zak dus scheuren of schuurplekken vertonen, waardoor kleine gaatjes ontstaan, dan hoef jij je geen zorgen te maken dat je zitzak leeg loopt en je hele kamer vol ligt met zitzakvulling.

 

Bill&ME zitzak collectie

De butik zitzakken komen uit de BILL&ME collectie en dat is een verstandige keuze. Ze hebben een mooi assortiment en hebben kwalitatief zeer goede en sterke zitzakken die je prima in de tuin, boot, balkon, slaapkamer, strand of mee op vakantie kan nemen. Je weet dat je dan in ieder geval altijd lekker comfortabel kan zitten en liggen.

 

Zitzak voor 2 personen

Zoek je een zitzak waar je met 2 personen lekker op kan chillen, dan kom je uit bij de BILL&ME XXL duo zitzak. Dit is een zeer ruimte zitzak met een vulling volume van 400 liter. Het heeft een maximale lengte van 175cm en een breedte van 135cm. Hij kan een maximale druklast hebben van 120 kg en is te bestellen in 4 kleuren: blauw, groen, rood en donkergroen.

 

Grote zitzak

Ben je opzoek naar een grote zitzak voor 1 persoon die dan daar royaal in kan zitten of kan liggen, dan kom je uit bij de BILL&ME XXL. Deze heb je in 6 universele kleuren, namelijk: groen, blauw, wit, grijs, rood en zwart. Je kan met deze zitzakken kleur geven aan je interieur of tuin, of juist een strak design? Geeft het een speels karakter door bijvoorbeeld verschillende kleuren te nemen en meer design/ strak als je gaat voor 1 kleur. De zitzak is net als de duo gevuld met EPS korrels en is voorzien van een dubbele zak. 

 

Zitzak materiaal

Alle zitzakken zijn gevuld met EPS korrels. Deze korrels zorgen ervoor dat zij na het indeuken, door middel van je lichaamsgewicht, daarna weer in hun originele vorm terug komen. Deze korrels hebben daarbij ook na jaren lang zitten een dempende werken, hierdoor houd je het volume en het heerlijk zitcomfort. Goedkope vulling zal zijn demping verliezen en daarbij ook het volume. Je krijgt dus een zitzak die geen ondersteuning meer biedt en dus ook niet meer lekker zit.

 

Het materiaal van de buitenzak is van polyester. De kwaliteit van het polyester is water en vuilafstotend, is scheurvast en UV bestendig. Hierdoor kan hij juist ook goed gebruikt worden voor buiten.Doordat hij scheurvast is, kan je hem ook prima uitdoor en intensief gebruiken. Sleep hem door je achtertuin, over je terras of over het grindpad naar het strand, het polyester kan heel wat hebben. Prikkelbosjes vormen geen direct probleem, natuurlijk heeft alles een maximale belastbaarheid, maar de BILL&ME zitzakken van Butik kunnen echt heelveel hebben.

 

Schoonmaken van je zitzak

Het schoonmaken van de zitzakken is eigenlijk ook heel eenvoudig. Je kan de binnen zak waar alle EPS korrels inzitten uit de buitenhoes halen. Je kan daarbij de buitenzak eenvoudig in de wasmachine wassen. Mocht dit teveel werk zijn, pak de tuinslag en ga je zitzak te lijf met wat groene zeep en hij is zo schoon.