• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

Vloerlampen

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Design vloerlamp

Bent u opzoek naar een mooi design meubel, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden u een ruimt assortiment aan design meubelen. Design meubelen zijn door de jaren heen sterk gestegen in populariteit. De design meubelen zijn goed te combineren bij verschillende huisstijlen. Een design lamp van designmeubelen zijn kwalitatieve producten tegen een scherpe prijs. Design hoeft niet bakken met geld te kosten, maar wat neemt een designlamp van designmeubelen met zich mee ? De design lampen creëren ruimte en sfeer, zijn gemakkelijk te plaatsen en nemen relatief weinig ruimte in. Neem bijvoorbeeld de michelangelo booglamp, een ideale lamp om naast een stoel of bank te plaatsen en heerlijk een boek te lezen.

Materiaal vloerlampen

Onze designmeubelen worden gemaakt van verschillende materialen onder andere aluminium.  Design lampen hebben een tijdloos ontwerp en het licht uit de lampen werkt ontspannend en sfeer makend.  Het tijdloze ontwerp mede met de robuuste materialen zorgen ervoor dat u jaren plezier zult beleven van deze design lampen.

Contact

Vragen over producten of levering ? U kunt gerust contact openemen met onze klantenservice. Wij hebben een chat functie waar u voor advies of vragen terecht kunt. Deze functie word rechts onderin de webpagina weergegeven. Dit is een bemande chat, wat betekent dat uw vraag door een werknemer van ons wordt beantwoord. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van persoonlijk advies. Heeft u liever telefonisch contact dan kunt u ons bereiken op 035-8200321 of stuur ons een mail. Wij hopen u ten alle tijden goed te kunnen helpen en wensen u veel plezier in onze webwinkel en hopen u te kunnen helpen met een echte design vloerlamp