Lampen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Design lampen in huis

Geef je woonkamer meer kleur met onze design lampen. In ons assortiment vind je een groot aantal verschillende soorten design verlichting. Je vind altijd wel een lamp die past bij jouw persoonlijke stijl en inrichting van het huis. Zo bieden wij onder andere design hanglampen, design vloerlampen en design booglampen.


Design lampen merken

Al onze lampen zijn ontworpen met dezelfde visie; de lampen moet een moderne uitstraling hebben en bovendien over een tijdloos karakter beschikken. Onze best verkochte lamp is de michelangelo, deze is beschikbaar in een 'normale' variant en een XL-variant. Deze heeft een opvallende uitstraling en is door zijn boog zeer praktisch. De grootste overeenkomst van onze verlichting is dat zij allemaal unieke designlampen zijn.

 

Service en contact

Service verlenen vinden wij erg belangrijk. Mocht je vragen hebben of opmerkingen dan kan je contact opnemen met onze klantenservice, zij zullen er alles aandoen om jouw vraag te beantwoorden. Wanneer de bestelling uit meer dan 50,- euro bestaat nemen wij de kosten van de bezorging op ons. Wij streven ernaar de bestelling zo spoedig mogelijk te leveren. Neem ook eens een kijkje in onze outlet, hier vind je zeer voordelige aanbiedingen.