Vloerlampen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Design vloerlamp

Licht en lampen kunnen een huis of kamer maken of kraken. Ze werken sfeerverhogend, laten de kamer groter ogen en geven een algehele verandering aan een kamer. Ben je opzoek naar een mooi design vloerlamp, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een ruim assortiment aan vloerlampen. Design meubelen, en daarmee ook lampen, zijn door de jaren heen sterk gestegen in populariteit. Het leuke is dat lampen vaak goed te combineren zijn in verschillende huisstijlen. Een design vloerlamp kopen bij ons betekent kwalitatieve producten tegen een scherpe prijs. Design hoeft niet bakken met geld te kosten, maar wat neemt een designlamp van Designmeubelen met zich mee? Vloerlampen creëren ruimte en sfeer, zijn gemakkelijk te plaatsen en nemen relatief weinig ruimte in. Neem bijvoorbeeld de booglamp, een ideale lamp om naast een stoel of bank te plaatsen en heerlijk een boek te lezen.

Soorten vloerlampen

Binnen de categorie vloerlampen zijn natuurlijk ook weer verschillende soorten lampen te onderscheiden. Denk bijvoorbeeld aan de populaire booglampen. Deze lampen zijn zo populair geworden door de combinatie van mooi design en gebruiksvriendelijkheid. Je kan een booglamp makkelijk over een stoel of tafel heen laten hangen zodat je genoeg licht hebt en er geen poot in de weg zit. Een andere populaire vloerlamp is de driepoot vloerlamp. Daarnaast heb je natuurlijk ook nog het onderscheid tussen lage vloerlampen en hoge vloerlampen. Een lage vloerlamp is vooral geschikt om sfeer te brengen terwijl een hoge vloerlamp ook meer functionele mogelijkheden biedt. 

Extra functies van vloerlampen

Naar de simpele functie van licht hebben vloerlampen tegenwoordig ook veel andere functies en mogelijkheden die je leven makkelijker maken en je huis sfeervoller. Hierbij valt te denken aan verstelbare vloerlampen waarbij je het lichtpunt van verstellen naar een andere plek. Zo verplaats je het licht eenvoudig en snel zonder een extra lamp nodig te hebben. Daarnaast kan een dimmer zorgen voor extra sfeer of de ideale lichtsterkte om te lezen of TV te kijken.

De hippe vloerlamp

Met de toenemende populariteit van vloerlampen zijn de ontwikkeling, de innovatie en de uiteenlopende designs in een versnelling geraakt. Tegenwoordig heb je duizenden verschillende modellen en ontwerpen waaruit je kan kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld vloerlampen in de vorm van dieren, doodskoppen, zaklantaarns en kokers. Ben je opzoek naar iets speciaals? Bekijk dan eens de vloerlampen van Qeeboo. Qeboo heeft leuke, speelse en uiteenlopende designs in veel verschillende kleuren. Zo voeg je makkelijk een beetje design toe in je huis en hoef je niet te diep in de buidel te tasten.

 

Materiaal vloerlampen

Onze vloerlampen worden gemaakt van verschillende materialen onder andere aluminium, hout en metaal. Design lampen hebben een tijdloos ontwerp en het licht uit de lampen werkt ontspannend en sfeer makend.  Het tijdloze ontwerp mede met de robuuste materialen zorgen ervoor dat je jaren plezier zult beleven van deze design lampen. Vaak gaat een vloerlamp toch wel meer dan 5 jaar mee door de sterke kwaliteit. Natuurlijk leidt een vloerlamp ook niet zoveel schade omdat hij vaak niet direct naast de drukte staat.

Contact

Vragen over producten of levering ? Je kan gerust contact openemen met onze klantenservice. Wij hebben een chat functie waar u voor advies of vragen terecht kunt. Deze functie wordt rechts onderaan de webpagina weergegeven. Dit is een bemande chat, wat betekent dat uw vraag door een werknemer van ons wordt beantwoord. Hierdoor kunnen wij u altijd voorzien van persoonlijk advies. Heeft u liever telefonisch contact dan kunt u ons bereiken op 035-8200321 of stuur ons een mail. Wij hopen je te alle tijde goed te kunnen helpen en wensen je veel plezier in onze webwinkel en hopen je te kunnen helpen met een echte design vloerlamp.