Eetkamerstoelen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Design eetkamerstoelen kopen

Natuurlijk mogen de eetkamerstoelen niet ontbreken bij Designmeubelen. Comfortabel zitten is erg belangrijk wanneer je ontbijt, luncht of dineert. Wij bieden een ruime collectie eetkamerstoelen aan in verschillende designs zodat er vast iets voor jou bijzit. Bij een prachtig interieur horen natuurlijk prachtige design eetkamerstoelen.

De kwaliteit van de design eetkamerstoelen

Wij bieden alleen maar design meubels aan van hoge kwaliteit. Onze leveranciers werken met hoogwaardige en duurzame materialen waardoor je lang van deze meubels kunt genieten. Zij stralen niet alleen kwaliteit uit, maar hebben deze ook daadwerkelijk. Bij een mooi interieur kunnen mooie stoelen natuurlijk niet ontbreken. Kwaliteit leveren kost geld, toch proberen wij de prijs zo laag mogelijk te houden. Wij doen dit zodat een ieder kan genieten van een mooie design eetkamerstoel. Neem ook eens een kijkje in onze outlet, het kan zijn dat je hier goedkope eetkamerstoelen tegenkomt. 

Frames van eetkamerstoelen

Omdat een eetkamerstoel misschien wel het belangrijkste meubelstuk in je hele huis is is het belangrijk dat je de juiste stoelen koopt. Je gebruikt ze immers de hele dag door. Mede hierdoor is het wellicht geen makkelijke keuze als je in de grote jungle aan eetkamerstoelen stapt. Elke stoel is weer niet iets anders en je kan vaak kiezen uit verschillende frames, zittingen, materialen en kleuren. Frames van eetkamerstoelen zijn er bijvoorbeeld heel traditioneel, de standaard stoel met 4 poten, maar ook in moderne varianten. Denk maar eens aan een stoel met een kruispoot, een slide/slede frame of een gedraaide poot. Dit zijn pas slechts 4 van de mogelijkheden waar je uit kan kiezen. Belangrijk is dat je goed nadenkt over de rest van je inrichting en de tafel waar de eetkamerstoelen bij komen te staan. Is dit wat meer traditioneel kies dan voor een traditioneler frame. Uiteindelijk is het natuurlijk belangrijk (en vooral mooi) als je huis 1 mooi geheel wordt.

Grootse eetkamerstoelen tegen een klein prijsje

Eetkamerstoelen hoeven niet perse duur te zijn, en dat is maar goed ook. Zo kan je vaker wisselen van je stoelen zodat je meer variatie in je huis- of eetkamer hebt. In ons assortiment vind je namelijk al een eetkamerstoel vanaf €59,-! De meeste reguliere stoelen zitten vaak rond de €100,- tot €140,- euro. Wil je echt iets speciaals in huis halen en ga je voor een designer stoel dan ben je, vanzelfsprekend, wat meer geld kwijt. Desondanks hoeven de goedkopere stoelen er echt niet slecht of ‘goedkoop’ uit te zien. Integendeel zelfs, vaak is het mogelijk om echte pareltjes te scoren voor een klein prijsje. 

Je eetkamerstoel snel in huis

Als je eenmaal een mooie eetkamerstoel hebt gezien die helemaal past in jouw plaatje van een ideale eetkamer dan wil je ze natuurlijk ook zo snel mogelijk in huis hebben. Met onze snelle levering zullen de stoelen vaak al de dag na je bestelling geleverd worden. Op veel van onze producten hanteren wij een levertijd van ‘voor 20:00 of 22:00 besteld morgen in huis’ en de maximale levertijd is 1-3 werkdagen. Bij elk product staat aangegeven wat de verwachte levertijd is dus kijk even goed of dit voor jou uitkomt voor je gaat bestellen.

Contact  

Wanneer je een vraag hebt over een design eetkamerstoel dan kan je deze stellen aan onze klantenservice. Zij beantwoorden deze vraag graag. Ook voor op- of aanmerkingen kan je bij onze klantenservice terecht. Zij zijn op werkdagen van 9:30 tot 17:30 aanwezig om jou verder te helpen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 035-8200321 en mailen kan naar [email protected]