Zitzakken

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Design zitzakken

Wil je een comfortabele zit? En ben je op zoek naar een moderne inrichting of juist iets landelijks of speelser? De design zitzak kan je zeker helpen je huis extra mooi te maken en draagt zeker bij aan de sfeer. Wij van design meubelen willen graag de Nederlandse huishoudens een design rijke inrichting geven. Al onze meubelen zijn gericht op design. Echter mag comfort natuurlijk ook niet ontbreken. Zitzakken zijn voor iedereen weggelegd, kinderen vinden het leuk om op te zitten/liggen, maar ook om op te gamen. Volwassenen kunnen zeker tot rust komen op deze design zitzakken na een lange dag werken. 

De kwaliteit van de design zitzakken

De kwaliteit die design meubelen aan biedt is hoogwaardig en je krijgt veel kwaliteit voor een voordelige prijs. Door de goede afspraken met onze leveranciers kunnen wij deze prijzen hanteren. Wij zullen ook altijd de kwaliteit controleren, om te zorgen dat je als een tevreden klant weer bij ons weg gaat. Wij verzekeren dan ook dat de zitzakken uitermate geschikt zijn om lekker op weg te dromen. 

Zitzak merken

Natuurlijk zit er onderling verschil in de kwaliteit, en prijs, van verschillende merken. Ben je opzoek naar de crème de la crème onder de zitzakken dan moet je voor het merk ‘Vetsak’ gaan. Deze zitzakken zijn wat hoger geprijsd maar zijn ook extreem comfortabel, en we hebben er een boel getest dus wij kunnen het weten. Een ander merk dat goede kwaliteit zitzakken levert is Extreme Lounging. De zitzakken beginnen al bij 169,- euro en lopen op tot 559,- euro. De meest simpele zitzakken, van bijvoorbeeld Kokoon, zijn al te koop vanaf 77,-

De volgende merken zijn te koop in ons assortiment:

  • Sit & Joy
  • Kokoon
  • Extreme Lounging
  • Vetsak

Verschillende formaten zitzakken

Natuurlijk zijn zitzakken net als stoelen verkrijgbaar in veel verschillende soorten en maten. Je kan een hele simpele rechthoekige zak kopen waar je alle kanten mee op kan of een zitzak met rugleuning. Het voordeel van een zitzak met rugleuning is dat je altijd een comfortabele zitting hebt. Het nadeel is echter dat je zelf geen invloed hebt op de vorm, en dus het zitcomfort van de zitzak.

Waterdichte zitzak

Zitzakken zijn zo fijn omdat ze overal mee naar toe te nemen zijn, zo ook naar buiten. Niet alle zitzakken zijn echter geschikt voor buiten gebruik. Zitzakken die een wat zachtere stof hebben zoals katoen zijn vaak niet geschikt om buiten te gebruiken. Om het je makkelijk te maken hebben we bij elke zitzak op onze website in de specificaties staan of je hem wel of niet mee naar buiten mag nemen. Een zitzak die zowel indoor als outdoor geschikt is hoeft niet perse 100% waterdicht te zijn. Echter zijn deze zitzakken wel bestand tegen schimmels en zullen ze niet kapot gaan door wat vocht.

Online zitzakken kopen bij Designmeubelen

In onze mooie en ruime collectie zitzakken zit voor ieder wat wils. De zitzakken zijn letterlijk verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog en in meerdere formaten en materialen. Zitzak stoelen, zitzak eilanden, zitzakken voor meerdere personen, zitzakken met schapenvacht je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat en is te vinden in onze collectie. Wordt al deze keuze uit meer dan 200 zitzakken je nou een beetje teveel van het goede neem dan contact met ons op en dan helpen wij je graag verder om iets naar wens te zoeken.

Een zitzak in elke kamer!

Een zitzak is geschikt voor elke kamer in je huis of zelfs op kantoor. Plaats er een voor de televisie om heerlijk ontspannend te kunnen genieten van je favoriete serie, bingewatchen geheid! Maar ook op kantoor kan het lekker zijn. Zet 1 grote zitzak neer waar je collega’s zo nu en dan even een relaxmomentje kunnen nemen. Mentale ontspanning om daarna weer hard aan het werk te kunnen gaan. Ook in de kinderkamer doet een zitzak het goed. Kinderen houden ervan om lekker te chillen op zo’n zak en er passen makkelijk 2 a 3 kinderen op. Zorg in dit geval wel dat je een zitzak neemt die je makkelijk met een vochtige doek af kan doen. Zo voorkom je dat de zitzak na een tijdje smerig is.

Contact met ons

In contact komen met ons? Je hebt een vraag aan Designmeubelen over de design zitzakken? Dat kan! Je kan ons telefonisch, per email of via de chat contacteren. De snelste manier is de chat. Hier rechts onder zie je de chat en kun je voor al je vragen terecht, ook voor deskundig advies. Wij hebben medewerkers die de chat voor je beantwoorden en het is dus geen geautomatiseerd systeem. Nee u krijgt echt advies op maat.