Bureaus

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bureaus kopen

Bent u het ook zat dat alle papieren overal en nergens door het huis liggen? Word je ook gek dat je nooit de juiste papieren kunt vinden en ben je toe aan wat meer structuur in huis? Wacht dan niet langer en start vandaag met het uitzoeken van een bijpassend bureau.

Bekijk ons brede assortiment met keuze uit verschillende soorten bureaus waar je handig al jouw (kantoor) -artikelen kunt opbergen. Bovendien maakt een bureau het interieur geheel compleet en een opgeruimd bureau geeft ook een rustigere sfeer in huis! 

Bureaus van verschillende materialen

Wij bieden verschillende materialen bureaustoelen aan: een houten tafelblad of toch liever metaal? Het is allemaal te combineren. De frames van de bureaus zijn vaak gemaakt van metaal. Metaal is net zoals hout erg sterk en gaat lang mee. Er zijn zelfs bureaus met een glazen tafelblad. Een glazen meubel brengt direct een moderne sfeer in huis. 

Glazen bureau

Glas is vaak erg mooi te combineren met zeer veel meubels en verschillende woonstijlen. Glas wordt vaak gezien als een kwetsbaar materiaal, maar je hoeft niet bang te zijn dat dit snel kapot gaat op het bureau. 

Onze fabrikanten gebruiken namelijk vaak gehard veiligheidsglas. Dit houdt in dat het glas niet direct weerspiegelt en het is zorgt er ook voor dat het glas bijna geheel krasvrij blijft. Wij adviseren je toch om niet direct de producten op het glas te plaatsen om de levensduur van het product zo hoog mogelijk te maken. 

Glas is daarnaast ook zeer onderhoudsvriendelijk en gaat lang mee. Het kan eenvoudig worden schoongemaakt met een vochtige doek. Dat is erg handig, toch? 

Houten bureaus

Als hout regelmatig wordt onderhouden, zal de levensduur van het meubel verlengt worden. 

Ook houten bureaus zijn gemakkelijk te onderhouden. Voordat je besluit om het hout schoon te gaan maken is het van groot belang dat je weet welke soort hout je hebt. Enkele voorbeelden zijn: teakhout, steigerhout, eikenhout en beukenhout. Houten meubels zijn goed schoon te houden met een vochtige doek of een stoffer. Daarnaast kan je uiteraard ook nog gebruik maken van allerlei verschillende, speciale schoonmaakmiddelen voor eikenhout.

Bureaus in alle soorten

Wij hebben een alternatieve selectie gemaakt van verschillende soorten bureaus, zodat er altijd een tussen zit die aan je eisen voldoet! 

De Kokoon Warner is te verkrijgen in een rechthoekige vorm en een hoekige vorm. De Warner is verkrijgbaar met een zwart tafelblad + zwart frame, maar ook in een naturel houten tafelblad met een wit/ zwart frame. 

Het model Dorr is te verkrijgen in de volgende kleuren:

 • Zwart tafelblad en zwart frame
 • Wit tafelblad en zwart frame
 • Naturel/hout tafelblad en zwart frame

Daarnaast heeft het model Krush erg originele tafelpoten die naar buiten buigen. Deze producten zijn verkrijgbaar in de volgende kleuren (tafelblad): bruin, wit, naturel/ lichtbruin en zwart

De Rekon van Kokoon is een wit, rond bureau met de volgende maten: 120 x 120 x 77 cm. 

Het Kick Industrial bureau is slechts in de kleur bruin te verkrijgen. Dit bureau is geheel gemaakt van hout en beschikt uiteraard over de benodigde lades om jouw spullen in op te bergen. De afmetingen van deze tafel zijn: 117 x 60 x 77 cm en hij is rechthoekig.  

Maten

Hier volgt een selectie van de bureaus die wij aanbieden in een aantal verschillende maten:

Rechthoekig bureau

 • 60x120x75 cm
 • 70x120x75cm
 • 70x150x76,5 cm
 • 80x160x74 cm
 • 90x180x76,5 cm

Vierkant bureau

 • 140x140x74,6 cm

Rond bureau

 • 120x120x77 cm

Hoekbureau

 • 150x150x98 cm
 • 160x170x74 cm
 • 180x180x75 cm
 • 229x250x74 cm

Merken

Wij vinden dat de bureaus van een erg goede kwaliteit moeten zijn. Daarom hebben wij ervoor gekozen een schaars aantal merken aan te bieden op onze website: 

 • Kokoon: Kokoon Design is een merk van trendy meubilair. Zij laten zich inspireren door de nieuwste trends op het gebied van design. De collectie wordt voortdurend uitgebreid met omstreeks 50 nieuwigheden! Zij bieden onder andere tafels, stoelen, fauteuils en krukken aan!
 • Kick: Kick is een producent van originele designmeubels en zeer populaire meubellijnen. Het design, ontwerp en de productie zijn allemaal in handen van Kick waardoor zij een zeer hoge kwaliteit meubels kan aanbieden. Op alle producten van Kick zit dan ook een standaard garantie van maar liefst 2 jaar!

Uiteraard proberen wij u de beste kwaliteit van producten te bieden voor een zo laag mogelijke prijs. Het is lastig om de meest voordelige webshop te zijn, maar op het gebied van de door ons geboden kwaliteit zijn wij de voordeligste! 

Het is belangrijk dat de producten van echte kwaliteit zijn en dus op ieder niveau kwaliteit kunnen uitstralen. 

Bijpassende bureaustoel

Wij hebben ervoor gekozen om naast het ruime aanbod bureaus ook groot aantal bureaustoelen aan te bieden. Zo heeft u een ruime keuze aan bureaus & bureaustoelen. Klik hier om onze bureaustoelen te bekijken. 

Het is erg belangrijk om vooral een bureaustoel te vinden die bij het bureau, maar ook vooral bij jezelf past! Bovendien breng je een groot deel van de werkdag door achter het bureau in de stoel. Hoge rugleuning of lage rugleuning? Armleuning of geen armleuning? Dit zijn voorbeelden van vragen die je jezlef moet stellen bij het vinden van de perfecte bureaustoel die helemaal bij jou past. 

Met of zonder wieltjes

Als u aan een bureaustoel denkt, denkt u waarschijnlijk direct aan de wieltjes die eronder zitten. Dit hebben echter niet alle bureaustoelen! 

Houd je meer van een statische stoel die niet meerijdt bij elke beweging die u maakt? Dan is een bureaustoel zonder wieltjes een goed alternatief. Vanwege de padding in de bureaustoelen zitten deze anders dan reguliere stoelen. De bureaustoel zit namelijk wat zachter. 

Verstelbaar

Zoals je waarschijnlijk weet, zijn bureaustoelen op veel manieren te verstellen. Een verstelbare rugleuning, hoogte, armleuning, hoofdsteun en eventueel ook nog een kantelfunctie. Op deze manier kan je de stoel volledig afstemmen op je eigen lichaam. Hierdoor creëer je een optimaal zitcomfort om mee te werken.  

Contact

Heb je vragen over een van onze bureaus? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice op 035-8200321 of stuur ons een e-mail met vragen over onze bureaus naar [email protected].

Heb je een mooi bureau gezien op onze webshop? Bestel dan snel en gemakkelijk het bureau dat je zoekt en wij zorgen dat deze spoedig en persoonlijk bij je thuis wordt bezorgd.