Eettafels

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Online eettafels kopen

Ontbijten, lunchen, dineren, werken en misschien zelfs gezellig spelletjes spelen. Hoe zou je dat toch moeten doen zonder een eettafel? De eettafel functioneert namelijk niet alleen om aan te eten! Tegenwoordig is dit product niet meer weg te denken in ons huis. Altijd is er wel iemand in het huis die lekker aan het relaxen is aan de eettafel op een relaxte stoel.

Eettafels in alle soorten en maten

Eettafels zijn er in alle soorten en maten. In ons assortiment zijn bovendien verscheidende merken te vinden, waaronder Kokoon Design, Kick, Lanterfant, FBRK, Granite-Garden en Qeeboo.

  • Kokoon DesignKokoon Design is een merk van trendy meubilair. Zij laten zich inspireren door de nieuwste trends op het gebied van design. De collectie wordt voortdurend uitgebreid met omstreeks 50 nieuwigheden! Zij bieden onder andere tafels, stoelen, fauteuils en krukken aan.
  • Granite-Garden: Granite Garden is een groot merk als het om eettafels gaat. De tafels zijn uiteraard allemaal gemaakt van graniet, beter bekend als natuursteen. Graniet is een natuurlijk product en dit zorgt ervoor dat het je hele leven mee kan gaan. Erg zuinig dus! Buiten dat ziet graniet er heel designvol en klassiek uit en het is te combineren met allerlei verschillende producten. Ondanks de naam, waarin het Engelse woord voor tuin in voorkomt, zijn de tafels geschikt voor zowel binnen als buiten.

Granieten eetkamertafels van de beste kwaliteit

Graniet heeft allerlei voordelen. Zoals net al was benoemd, gaat deze natuursteen je hele leven lang mee! Ook is graniet heel gemakkelijk te onderhouden en het onderhoud heeft ook niet erg veel aandacht nodig. De granieten tafels zijn bestendig tegen het zonlicht en ze kunnen er ook tegen als het bijvoorbeeld vriest. 

De granieten tafels hebben eigenlijk bijna geen nadelen. Het enige waar je goed aan moet denken, is dat graniet een vrij zwaar product is. Dit maakt het wat lastiger om de tafel eventueel te verplaatsen. 

Ook al heeft graniet niet erg veel onderhoud nodig, raad ik je toch aan om gebruik te maken van een beschermmiddel voor graniet. Het zou namelijk zonde zijn als er toch een vlek komt op het tafelblad die je er niet meer vanaf kan krijgen met alleen een sopje.

Rechthoekige eettafels

Newcastle, Volendam, New York, Marbella en ga zo maar door. Dit is nog slechts een selectie van de tafels die wij van Granite-Garden aanbieden. 

De Newcastle tuintafel is bijvoorbeeld te verkrijgen in de volgende kleuren en maten: 240x100x 5 cm en 180x90x75 cm. De Volendam tuintafel is te verkrijgen in de maat 180 x 09 x 75 en beschikbaar in het grijs en antraciet. De New York tuintafel van Granite-Garden is verkrijgbaar in het antraciet en bij dit model heb je zelfs ook nog de keuze om hem in het vierkant of een ronde versie te bestellen. De afmetingen van de vierkante tafel zijn 100 x 100 x 75 cm en die van de ronde zijn 140Øx75 cm. De Marbella eettafel bestaat uit een granieten tafelblad en een teakhouten frame. Met de afmetingen 180 x 90 x 75 cm is het maar liefst mogelijk om met zijn zessen te dineren aan deze tafel. De Marbella tuintafel van Granite-Garden is te verkrijgen in de kleuren grijs en antraciet.

Ronde eettafels

Naast rechthoekige en vierkante tafels verkopen wij ook ronde eettafels. Wie vindt het nou niet gezellig om samen aan een ronde tafel te dineren? Het is de ultieme manier om iedereen aan te kunnen kijken en met iedereen een gezellig gesprek te kunnen voeren. 

Wij bieden ronde eettafels aan van het merk Kokoon en Granite-Garden. De Kokoon Janet is een ronde eettafel met een afmeting van 120 x 120 x 75 cm (LxBxH). Het frame van deze tafel is gemaakt van hout en het tafelblad is gemaakt van MDF. Medium-Density Fibreboard. MDF is een soortnaam voor producten die zijn ontstaan door houtvezels te bewerken. 

Culinair dineren aan een houten dinertafel

Een houten tafel is gemakkelijk te onderhouden. Vaak is het al genoeg om de tafel af en toe schoon te maken met een vochtige doek. Ook kun je ervoor kiezen om de tafel te bewerken met oliën. Op deze manier breng je de glans weer terug en lijkt de tafel weer nieuw! Het is belangrijk dat je weet welk soort hout je hebt als je het wilt schoonmaken. Enkele houtsoorten zijn: walnotenhout, eikenhout, teakhout en steigerhout. Door hout regelmatig te onderhouden kun je de levensduur van te tafel verlengen. Voor eikenhout zijn er bijvoorbeeld ook speciale schoonmaakmiddelen die voor een langere levensduur kunnen zorgen. 

Glazen tafels heel houden

Het tafelblad van de Kokoon Eyes en de Kokoon Euka eettafels is gemaakt van glas en het frame bestaat uit aluminium. Glas lijkt altijd een kwetsbaar materiaal. Je hoeft hier niet bang voor te zijn, want in meubels wordt bijna altijd gebruik gemaakt van gehard veiligheidsglas. Het enige waar je op hoeft te letten is dat je geen harde dingen direct op de tafel legt. Dit kan namelijk zorgen voor eventuele krassen en dat zal natuurlijk erg zonde zijn! 

Een eetkamer en eettafel is niet compleet zonder stoelen

Bij de grote collectie aan eettafels die wij aanbieden, hoort natuurlijk ook een collectie met bijpassende eetkamerstoelen van een aantal verschillende merken: 

  • Kick Collection
  • Bel Air
  • Urban Lifestyle
  • Jesper Home
  • Qeeboo

Hou je van een neutrale kleur zoals zwart, wit of grijs? Of hou je van opvallende kleuren zoals rood, geel, blauw of roze? Je kan voor alle soorten en kleuren stoelen hier terecht! Armleuning of geen armleuning? Stapelbaar of niet stapelbaar? Alles is te vinden in onze webshop. 

Eetkamertafels kopen

Heb je dan eindelijk de juiste eetkamertafels gevonden en wil je deze bestellen? Dan kan dit gemakkelijk via onze webshop. Je kiest de tafel die je hebt gevonden met eventueel bijpassende stoelen of een ander product. Vervolgens vul je jouw gegevens in en kun je kiezen uit verschillende betaalmethodes. Daarna word je doorverwezen naar de betaalpagina en jouw bestelling wordt vervolgens door ons ingepland bij een van onze ervaringrijke transporteurs! Zij zullen vervolgens zo snel en zo persoonlijk mogelijk jouw bestelling bezorgen. 

Contact

Heb je vragen over een van onze eetkamertafels? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice op 035-8200321 of stuur een e-mail met vragen over onze eetkamertafels naar [email protected].

Heb je na veel afwegen eindelijk de perfecte eetkamertafel gevonden voor uw interieur? Dan kun je gemakkelijk de tafel bestellen en wij zullen ervoor zorgen dat deze zo spoedig en persoonlijk mogelijk bij jou thuis wordt bezorgd!