Montage service

De meeste producten die u bij ons besteld, zijn al in elkaar en anders zijn ze zeer eenvoudig in elkaar te zetten. Er zitten duidelijke handleidingen bij met eenvoudige instructies.

Montage service

Mocht u zelf niet in staat zijn om het product in elkaar te zetten, dan kunt u gebruik maken van de montage service. Het makkelijkste is, als u dit voor uw levering al bij ons aangeeft. Wij kunnen eventueel de moeilijkheidsgraad aangeven en/of er voor zorgen dat u zo kort mogelijk met ingepakte dozen thuis zit. In drukke periodes, kan de wachttijd flink oplopen, wij adviseren dan de alternatieve montage service, te vinden verderop op deze pagina.

Extra kosten

Als wij uw producten in elkaar moeten zetten, dan komen hier vaak extra kosten bij kijken. Deze kosten zijn afhankelijk van de locatie waar u woont en het product wat u heeft gekocht en datum waarop dit moet gebeuren. Wij zullen je de kosten voorleggen, waarna u zelf kan bepalen of u hier gebruik van wilt maken.

Alternatieve goedkope montage services

Er zijn nog tal van andere bedrijven die u zelf ook kunt inschakelen. Mocht u bijvoorbeeld niet kunnen tillen, maar heeft u wel een grote zware parasolvoet besteld, dan kan een lokaal verhuisbedrijf vaak uitkomst bieden. Het is voor hun nog geen 10 minuten werk, u betaald een kleine meerprijs en u bent er erg mee geholpen. Hieronder een rijtje bedrijven waar u aan kunt denken:

  • - Lokale verhuisbedrijven.
  • - Hoveniers.
  • - Lokaal klusbedrijf.
  • - Studenten verhuisservice.
  • - Studenten in het algemeen.
  • - Jongeren in de buurt.
  • - Buurman of vrouw.
  • - Vrienden, vriendinnen.
  • - Familie.

Vaak zijn deze alternatieven goedkoper, omdat zij lokaal gevestigt zijn en dat scheelt veel reistijd. Maak er evetueel direct iets gezelligs van, met een kleine: lunch, borrel, barbecue of diner. Ons montage team komt vaak van verweg, en door de reistijd en afstand wordt het kostbaarder.

Belangrijk:

Let op: in hele drukte periodes kan de wachtrij oplopen voor deze service.
Let op punt 2: wilt u gebruik maken van het 14 dagen retourrecht, bedenk dat de originele en onbeschadigde verpakking hierbij essentieel is.

Graag wil ik gebruik maken van jullie montage service

Hieronder vindt u een formulier, waarbij u deze montage service kan aanvragen. Doe dit voordat u besteld heeft, dan zijn er geen teleurstellingen achteraf. Het is een redelijke klus om dit te organiseren, dus graag alleen deze montage service aanvragen, als de eerder genoemde opties niet mogelijk zijn voor u.

Aanvraag montage service