Outlet

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Design meubelen outlet

in onze meubel outlet hebben wij voor jou een selectie gemaakt van verschillende design meubelen. Deze design meubels hebben echter een beperkte voorraad, en op is in dit geval ook echt op. Het is dus van belang dat je er snel bij bent. Wanneer de voorraad op is zullen wij er zorg voor dragen dat er een nieuw product in de outlet wordt geplaatst. Zo wisselt de samenstelling voortdurend. Wanneer je op zoek bent naar goedkope design meubels dan zit je hier goed.


Kwaliteit voor een lage prijs 

Onze outlet meubels zijn aan te schaffen voor een lage prijs, de kwaliteit is echter gelijk aan de overige producten. De prijs-kwaliteit verhouding is hier nog scherper dan wat onze 'normale' producten al het geval is. Kijk dus vooral rustig rond op deze pagina en twijfel niet wanneer je iets interessants tegenkomt. Het kan zijn dat hij er het volgende uur niet meer op staat. 


Contact met design meubelen

Wanneer je een vraag hebt over onze outlet, of een specifiek product dan kan je ons bereiken per telefoon, email of rechtstreeks via de chat. Ook voor advies kan je terecht bij onze klantenservice. Wanneer je contact opneemt zal 1 van onze medewerkers zo spoedig mogelijk de vraag beantwoorden. De garantie en de bezorging is bij de outlet meubels precies hetzelfde als bij onze andere design meubelen. Wanneer je een bestelling plaatst van meer dan 50 euro nemen wij de bezorgkosten voor onze rekening. Op alle gekochte producten zit minimaal 1 jaar fabrieksgarantie.