Tuinmeubelen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Design tuinmeubelen

De tuin wordt steeds vaker gezien als een verlengstuk van het interieur, daarom mag hij niet op de rest achterblijven. Je wilt dat de tuin voorziet in alle gemakken en bovendien dat hij er goed en modern uitziet. Dit is allemaal mogelijk met de design loungesets n de design tuinmeubelen welke je hier tegenkomt.

Kwaliteit van de tuinmeubelen

De tuinmeubels welke wij aanbieden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Dit zorgt er voor dat je na de aankoop weinig hoeft om te kijken naar de design tuinmeubels. Veel van de loungesets zijn gemaakt van kunststof wicker, dit heeft de uitstraling van gevlochten rotan. Het grootste voordeel van kunststof wicker is dat het zeer onderhoudsvriendelijk is. Ook kan je het makkelijk schoonmaken. Het wicker wordt strak om het aluminium frame gevlochten, dit samen zorgt voor een sterk en solide geheel. Bij veel sets worden kussens geleverd. Let op dat deze niet allemaal all-weather kussens zijn. 

Vragen 

Mocht je vragen hebben over het product of andere vragen dan kan je gerust bij onze klantenservice terecht. Je kunt bellen naar het nummer 035-8200321 of mailen naar [email protected], wij helpen je graag verder.