Tuinstoelen

Geen producten gevonden voor deze selectie.
Tuinstoelen

Design stoelen en Design ligbedden

Bij designmeubelen bent u aan het juiste adres voor al uw design stoelen of design ligbedden. Wij bieden u een door ons geselecteerde assortiment aan. Onze producten worden zorgvuldig uitgekozen door ons. Wij kijken hierbij naar prijs, model, kleur en materiaal. Wij hebben een selectie gemaakt van de beste producten binnen deze lijn. De producten verschillen van prijs en kleur zodat er voor iedereen wat tussen zit.

Design Stoelen en Ligbedden

Wicker is op dit moment een zeer populair materiaal. Veel tuinmeubelen worden gemaakt met wicker. Dit is mede omdat het een zeer sterk en gemakkelijk materiaal is. Dit zorgt ervoor dat het het ideale materiaal is om Tuinmeubelen mee te maken. Het wicker is momenteel leverbaar in drie kleuren cappuccino,bruin en zwart. Deze kleuren zijn doorgevoerd in alle tuinmeubelen wat het erg gemakkelijk maakt om de producten te combineren.

kwaliteit en garantie

De design stoelen en ligbedden zijn door kwaliteitschecks heen gegaan zowel bij de leverancier als bij ons. Wij weten hiermee dat wij een goed product bij u afleveren, en dat u jaren plezier zult beleven van onze stoelen en ligbedden. De producten worden van sterke materialen gemaakt en dankzij onze service hopen wij u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn tijdens en de bestelling

Verzending

Bij de bestelling van uw design stoel en ligbed hoeft u zich geen zorgen te maken over bijkomende verzend kosten. Bij een bestelling van  €50 euro of meer betaalt u bij ons geen verzend kosten. De verzending is snel en veilig. Zodat u snel kunt genieten van uw bestelling. Heeft u vragen of wilt u persoonlijk advies dan kunt u altijd contact met ons zoeken. Dit kan telefonisch, per mail of maak gebruik van de chat functie rechts onderin de webpagina. veel plezier op onze pagina.