Veilig online bestellen

Veilig online bestellen is 1 van onze prioriteiten. Met meer dan een miljoen bezoekers en de daarbij behorende online bestellingen en betalingen, is een veilige online omgeving erg belangrijk. Dit is ook 1 van de redenen, waarom je afrekent in een “speciale” online betaalomgeving en dat jouw betaling plaatsvindt op een “betaalplatform”. Meer lezen over deze veilige betaalomgeving klik hier.

Klik op 1 van de onderstaande onderwerpen en lees meer

Beveiligde omgeving

Onze webwinkel en webwinkel software wordt continu geupdate, zodat het altijd de laatste beveiligingsupdates heeft. Daarnaast voer jij je betaling uit op een extern betaalplatform. Dit betaal platform moet voldoen aan andere strenge veiligheidseisen. Wij kiezen hiervoor, omdat zij specialist zijn in het betalingsverkeer en in de beveiliging daarvan. Een veiligere manier van online betalen bestaat niet.

 

SSL certificaat

Onze webwinkel is voorzien van een SSL beveiligde omgeving/ SSL staat voor:  HyperText Transfer Protocol Secur. Dit betekent dat de gegevens uitwisseling die plaatsvindt in onze webwinkel, beveiligd is. De gegevens die uitgewisseld worden, worden dan versleuteld verstuurd. Wij betalen voor deze beveiliging en deze wordt continu geupdate en bijgehouden, voor een optimale bescherming. Je kunt dit herkennen, door linksboven te kijken naar de website adresbalk.

Veilig
HTTPS in het groen = beveiligt   (Met S)

Niet veilig
HTTP = onveilig (zonder S)

 

Wanneer je dit ziet, dan direct bellen naar: 035-8200321.

Check zelf of wij veilig zijn op: https://www.sslcheck.nl/

 

Controleer of onze webwinkel veilig is

Je kunt controleren of onze webwinkel veilig is. Dit kun je doen, door onze website op de volgende website in te voren: https://transparencyreport.google.com/safe-browsing/search

 

Beveiligde externe betaalomgeving

Wij werken met een externe betaalomgeving, zodat je er vanuit kan gaan dat er niks mankeert aan de beveiliging van jou online betaling. Deze extra beveiligde betaalomgeving is naast de SSL beveiliging, nog verder beschermd tegen malware, hackers en andere online criminelen. Hierdoor zijn wij maar ook jij verzekerd van een veilige en juiste betaling.

 

Beveiligde server omgeving

Elke webwinkel draait op een server. Onze server staat op een beveiligde locatie in Nederland en wordt beheerd door een Nederlands speciaal team, welke gespecialiseerd zijn in de beveiliging en optimalisatie van het type server en software wat wij gebruiken. Wij kiezen bewust voor een Nederlandse server met een professioneel Nederlands bedrijf die dit optimaal voor ons beschermt en beveiligt.

Webwinkel waarborg

Onze algemene voorwaarden in onze webwinkel zijn opgelegd door het Thuiswinkel waarborg Klik hier. Thuiswinkel waarborg is een externe partijen, welke opkomen voor de belangen en wetgeving van de consument en ook de wet koop op afstand. Heeft u ooit een geschil met ons, dan zal deze partij er voor je zijn.

Deze partij controleert ook of onze webwinkel veilig is. Is onze webwinkel niet veilig en of onbetrouwbaar, dan mogen wij dit keurmerk niet voeren. Om uw vertrouwen te bevestigen, zijn wij aangesloten bij het Thuiswinkel waarborg. KLIK HIER naar het thuiswinkel waarborg.

 

Betrouwbaar

Wij begrijpen dat kopen in een webwinkel minder betrouwbaar aanvoelt, aangezien je de persoon niet direct ziet waar je het van koopt. Om je inzicht te geven waar en van wie je koopt, geven wij je de onderstaande informatie, zodat jij meer van ons te weten komt:

 

De eigenaren:

 

Willem Naber en Sebastiaan de Wit zijn de oprichters en eigenaren van De Tuinmeubelen B.V.. Sinds 2008 zijn ze samen actief als ondernemers. Beide eigenaren zijn te vinden op Linkedin.

 

Showroom:

 

Wij hebben een prachtige showroom waar jij altijd welkom bent om langs te komen. In de zomerperiode (maart-augustus) zijn wij 7 dagen in de week open tussen 10:00 en 17:00 is er altijd iemand aanwezig. In de winterperiode zijn wij 5 dagen in de week open op dezelfde tijden. Bekijk alle actuele openingenstijden  en dagen op: De showroom pagina

Showroom adres
Amsterdamsestraatweg 7B

1411 AW Naarden
T: 035-8200321
E: [email protected]

 

 

KVK & bedrijfsgegevens:

 

Bij de KVK kun je onze gegevens inzien en opvragen, zodat je ook al onze zakelijke gegevens kunt controleren. Hieronder vindt je enkele gegevens:

 

Kvk nummer: 69393605
Vestigingsnummer: 000013396366