• Laagste prijsgarantie
  • Snelle levering

TERAPY zitzakken

empty category icon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Design zitzakken

Onze design zitzakken zijn een verrijking voor uw leven. Het hoge comfort niveau brengt u en uw lichaam tot rust. Niet alleen u, maar ook uw omgeving profiteert hiervan. Geen idee waar u deze zitzakken moet plaatsen? Uw kantoor is een mogelijkheid even heerlijk een half uurtje rust nemen en dan vertoeven op deze design zitzak? In huis, in de slaapkamer of in de woonkamer om heerlijk relaxt tv te kijken. 

Maxi Terapy zitzak

De Maxi Terapy zitzak vormt zich als een zacht concon volledig naar uw lichaam. De Maxi Terapy verlicht de druk op uw wervelkolom, wat de juiste ondersteuning biedt. HIerdoor heeft u een gezonde en comfotabele zithouding in de Maxi Terapy zitzak.  De zak is binnen te gebruiken en bij mooi weer in de tuin bij de eerste zonnestralen.

Mini Terapy zitzak

Een mini Terapy zitzak is zowel ideaal voor volwassen als kinderen. Je zit altijd lekker en in de goede zithouding. Door de speciale vulling vormt de Mini Terapy zich volledig naar je lichaam. Uw rug en schouders worden door de mini optimaal ondersteunt, wat de druk op de wervelkolom wordt verlicht. U kunt helemaal tot rust komen in de Mini Terapy zitzak.